Weer Terrassenfeest in hartje Oeffelt

  •   keer gelezen   Muziek
OEFFELT | Ook dit jaar wordt er weer een Terrassenfeest gehouden op het Raadhuisplein aan de rotonde in Oeffelt. Voor alle achterblijvers maar ook voor degenen die alweer terug zijn van vakantie en nog even na willen genieten wordt het Raadhuisplein op vrijdag 21 augustus omgetoverd tot Feestplein en op zaterdag 22 augustus is het de beurt aan twee rockbands. Het plein wordt voor het grootste gedeelte overdekt, de bands spelen op een speciaal hiervoor ingerichte podiumwagen van HaHeBo uit Beugen.

[image=313815]

Op vrijdag 21 augustus komt 'Het Gebroken Hartje' naar Oeffelt, een van de oudste en misschien ook wel één van de beste smartlappenbands van Nederland. Zanger, entertainer en boegbeeld Arie Bombarie zingt als nooit tevoren en met zijn –inmiddels- doorleefde stem steekt hij grootheden als André Hazes en Jacques Herb moeiteloos naar de troon, onderwijl zich gedragend als een kruising tussen Frans Bauer en De Sjonnies, getuige zijn liefde voor foute ringen, maffe brillen, opvallende kleding en dat tikkeltje ordinaire maar oh zo lekkere over-the-top-sfeertje. Samen met Hartje Henri, in 1961 geboren te Heijen, toetsenvirtuoos en levensgenieter en Hartje Kees, in 1965 geboren in Boxmeer, grootgebracht met de smartlaplepel en al jaren actief op diverse podia, brengen zij de smartlappen 'zoals ze ooit bedoeld zijn'. Aanvang is 20.00 uur.

Andere koek
Op zaterdag 22 augustus is het heel andere koek met de coverband 'The Pukes'. Deze vette rockband is al jaren 'On the Road' met covers van o.a AC/DC, Foo Fighters, Metallica, Queens of the Stoneage, Green Day, Nirvana en vele anderen. Dus good old and new rock from the A to the Z. Na het ombouwen is het de beurt aan 'de Grens', een rockcoverband uit Nijmegen, actief sinds eind 2013. De vijf muzikanten van 'De Grens' speelden eerder in diverse andere bands. Ze spelen Rock en Pop in de beste zin van het woord, van de jaren 70 tot nu, van Herman Brood tot Lenny Kravitz, van Pearl Jam tot The Black Keys en van Rage Against The Machine tot Muse. De naam van de band refereert aan hun oefenruimte exact op de grens van Nederland en Duitsland, het voormalige douanekantoor in Kranenburg. Aanvang is 20.00 uur.

Kaartverkoop
Kaarten zijn in de voorverkoop bij Café De Buuf en De Spar in Oeffelt te verkrijgen voor 7,50 euro. Met één kaart heb je toegang tot allebei de avonden. Kaarten aan de kassa kosten 10,00 euro.
Meer berichten