Swingen op EkoPlazaloop

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN - Tijdens de EkoPlazaloop, het sportieve evenement dat zondag 20 september wordt gehouden op de Markt in Uden, staat ook entertainment centraal. The Bad News speelde pas nog de sterren van de hemel op het bekende festival 7th Sunday in Erp. Nu komen ze ook naar Uden, want na afloop van de sportieve onderdelen treedt de groep op de Markt.

[image=312656]

The Bad News is een club bandieten met maar één doel voor ogen: Onrust zaaien in elk dorp of stadje dat ze tegen komen. Deze 'Daltons' spelen van The Rolling Stones tot Lady Gaga, en dat alles in een rock 'n roll-jasje.

Finishen
De EkoPlazaloop concentreert zich dit jaar in het centrum van Uden. Start en finish van de loopwedstrijd (5 en 10 kilometer en halve marathon, inclusief tijdregistratie), wandeltocht (10 en 15 kilometer) én de Scholierenloop is op de Markt. Met uitzondering van de halve marathon. Deze deelnemers starten in stadion De Kuip van De Keien Atletiek, maar finishen wel op de Markt in Uden.

Fietsbrug
Wandelaars kunnen kiezen voor tochten met afstanden van 10 of 15 kilometer die een mooi stukje Uden laten zien. Dat geldt ook voor de hardlopers. Zij lopen een parcours van 5 kilometer dwars door het centrum. Ook de fietsbrug over de Lippstadtsingel is opgenomen in het parcours. Basisschoolleerlingen van de gemeente Uden kunnen zich via school inschrijven voor de Scholierenloop, waarbij de deelnemers rondjes om de Markt lopen.
Meer informatie op: http://www.ekoplazaloop.nl/ of https://www.facebook.com/ekoplazaloop
Meer berichten