Hans Dulfer naar de Udense Markt

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN - Muziekliefhebbers kunnen op vrijdag 20 juni hun hart ophalen op de Udense Markt. Met ondersteuning van Uden Promotie en het activiteitenprogramma ’24 uur Uden’ heeft de samenwerkende horeca Markt de legendarische saxofonist Hans Dulfer en zijn New Band weten te boeken voor een sensationele act op het muziekpodium op de Markt. Horeca Markt sluit hiermee aan op het Midzomernacht Festijn dat die avond in het Udense centrum plaatsvindt.

[image=282061]

Waar de naam Hans Dulfer onlosmakelijk verbonden is met jazz & funk, heeft hij in de loop der tijd toch een hele eigen cross over stijl ontwikkeld die veel verder gaat. In een energieke performance neemt Dulfer zijn publiek mee op een muzikale belevenis met uitstapjes naar de grote soulnummers, maar ook naar de popstijl die zijn dochter Candy zo kenmerkt en zelfs de dance van onder andere Junky XL komt aan bod.

Het Midzomernacht Festijn start vrijdag 20 juni om 19 uur op meerdere plaatsen in het centrum, in de aanloop naar het activiteitenprogramma '24 uur Uden' dat diezelfde avond om 23 uur begint. Het optreden van Hans Dulfer op de Markt staat gepland vanaf 22 uur en de toegang is gratis.
Meer berichten