Smeltweekend Uden on ice met BZB

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN - Uden on ice wordt traditioneel afgesloten met het smeltfeest op de laatste dag van het winterevenement Uden on ice. Dit jaar wordt het een smeltweekend zaterdag 5 en zondag 6 januari is het feest bij Uden on ice op de Markt in Uden.

[youtube=zzbDdoQjut0]

Op zaterdagavond 5 januari gaat eerst de stekker uit de versterkers want BZB start in de horecatent van Uden on ice de ‘unplugged tour’. Een schitterend acoustisch concert van onze jongens uit Volkel in de sfeervolle ambiance van Uden on ice. Als aanloop voor een nieuwe theatertoernee speelt BZB een groot gedeelte van hun repertoire zonder versterkers, live on stage bij Uden on ice. Voor dit optreden zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. In de voorverkoop kosten deze kaarten 7,50 en aan de kassa 10 euro. De kaarten zijn te koop bij Esso – Schimmel in de Bitswijk en aan de dagkassa van Uden on ice.

[image=162481]

Springstof
Op zondag 6 januari om 19.00 uur gaat de stekker uit de ijsmachine en is de elfde editie van Uden on ice weer voorbij. Maar eerst is het nog feest bij Uden on ice. Het smeltfeest op zondag 6 januauri kent een knallend einde met de party-rockband Springstof, met als lead-zangeres Joyce van der Sangen uit Uden. Het repertoire kent een grote diversiteit, van Acda en de Munnink tot ZZ top. De entree voor het smeltfeest op zondag is gratis.

Gratis kaarten
Kliknieuws mag 3 x 2 kaarten voor BZB Unplugged weggeven aan degene die het origineelste idee voor Uden on ice 2013-2014 mailt naar .
Meer berichten