‘Line-up OBOS verdient extra aandacht’

  •   keer gelezen   Muziek
VEGHEL – De tiende editie van Oldies Back on Stage (Obos) is op zaterdag 1 juni. De organisatie maakt op donderdag 31 januari in Studio 59 in Veghel op bijzondere wijze bekend welke bands er zullen optreden.

[image=232547]

In Stadskrant Veghel van woensdag 23 januari licht Dirk Hoevenaars de keuze toe: “We houden Oldies nu voor de tiende keer. Voorheen bleef de bekendmaking van de bands bij een bericht in de krant en op de website, maar we wilden graag eens extra uitpakken. Daar komt bij, dat wij deze keer ook zo supertrots zijn op de line-up, dat die ook zeker de speciale aandacht verdient.”
Hoevenaars belooft: “Liefhebbers van de echte, onvervalste Pop & Rock uit vervlogen tijden worden ook in 2013 weer op hun wenken bediend. We hebben een geweldige mix van lokale, regionale, nationale en internationale bands”. Daarnaast is gelet op een gevarieerd programma – van (neder)pop naar rock, van soul naar disco – en de belangrijkste muziekstromingen uit de jaren ’60, ’70 en ’80.
De presentatie in Studio 59 aan Hoofdstraat 59 in Veghel is van 20.00 tot 22.00 uur en gratis toegankelijk. Er is een gastoptreden door een echte ‘Oldiesband’.
Tot en met die avond zijn toegangskaarten voor 1 juni beschikbaar voor € 17,50. Vanaf 1 februari kosten die € 25,-- en te koop bij De Blauwe Kei, het UITpunt in Veghel of online via www.deblauwekei.nl. Meer informatie staat ook op www.oldiesbackonstage.nl of op www.facebook.com/oldiesbackonstage.
Meer berichten