TROS Muziekfeest op het Plein in Uden

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN - Elk jaar reist de TROS door Nederland om het TROS Muziekfeest op het Plein op te nemen in een stad of dorp. Op dinsdag 18 juni is dat het geval in Uden. Tijdens dit grote spektakel presenteert Jan Smit artiesten van Nederlandse bodem. Wethouder Thijs Vonk is blij met de komst van dit evenement op de Markt in Uden. “Er komen gemiddeld zo’n 10.000 mensen op af. Dat is goed voor Uden.”

[youtube=i_C5JZRdmi8]

“Tros muziekfeest op het plein” heeft voor Uden gekozen door de gezellige sfeer en uitstraling van het Marktplein. “De locatie is uniek en daarmee zeer geschikt voor het tv-programma”, aldus de Tros. Op dinsdag 18 juni om 19.00 uur start het “Muziekfeest op het plein”. Circa 20 Nederlandstalige artiesten zullen acte de presence geven. Het Muziekfeest duurt tot 23.00 uur. Uiteraard is iedereen van harte welkom dit evenement bij te wonen. Wethouder Thijs Vonk is er op verheugd dat zo’n grootschalig evenement voor Uden kiest. In Brabant gingen Breda, Tilburg en s’-Hertogenbosch Uden voor. Tros, de gemeente Uden, politie, Markant Uden, horeca Uden en Uden Promotie werken samen aan de voorbereiding en uitvoering van het evenement.
Na de maandagmarkt wordt het grote podium al opgebouwd op de Markt in Uden. Welke artiesten die dag in Uden optreden is nog niet duidelijk. De opnamen van het programma worden op een later tijdstip uitgezonden.

[image=243924]
Meer berichten