Gratis concerten Approxim

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN -Het Udense muziekinstituut Approxim geeft in de maanden mei en juni weer een aantal gratis toegankelijke concerten in en om de studio in het voormalige Pnemgebouw aan de Pnemstraat in de bossen in Uden.

[image=245447]

Het eerste concert is op dinsdag 28 mei om 20:30 uur. Het optreden wordt voorbereid en gedirigeerd door Dan Hoevenaars. Dinsdag 4 juni om 20:30 uur is het tweede concert door Jos van Hezewijk en dat is op het dak van het Pnemgebouw. Het instrumentarium bestaat voornamelijk uit stemmen, zang en kraakgeluiden. Jos zegt hier over: “Een hilarisch slotakkoord. Het wordt tijd dat we weer eens gaan lachen. En dat wil ik op deze manier stimuleren.”
Dinsdag 11 juni om 20:30 uur is vervolgens het derde concert door Jan Jongedijk en is op het bordes achter het Pnemgebouw. Het instrumentarium zal voornamelijk bestaan uit diverse snaarinstrumenten. Zondag 16 juni om 11:00 uur is het vierde concert door Robert Snijders en dat is in de Approxim Studio. Het instrumentarium bestaat uit diverse klavieren, keyboards en toetsinstrumenten. www.approxim.com/4Songs.html
Meer berichten