Succesvol concert op vliegbasis Volkel

  •   keer gelezen   Muziek
VOLKEL - Commandant van vliegbasis Volkel, kolonel Peter Tankink, bood vrijdagavond zeshonderd gasten, personeelsleden en omwonenden een relatieconcert aan. In hangaar 8 gaf het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, samen met vocalisten Esther Hart en Rolf Koster een bijzonder optreden ter ere van het 100 jarig bestaan van de militaire luchtvaart in Nederland en de Luchtmachtdagen.

[image=245608]

De Luchtmachtdagen zijn op 14 en 15 juni op vliegbasis Volkel. Gedurende het relatieconcert werd de muziek ondersteund met unieke videobeelden uit de militaire luchtvaarthistorie van Nederland.
De belangstelling in de omgeving voor het concert was erg groot. Het werd hoofdzakelijk aangeboden als gebaar naar de omwonenden, uit dank voor het begrip en geduld voor de verwachte hinder die zij tijdens de Luchtmachtdagen op 14 en 15 juni op de vliegbasis Volkel ondervinden. Het optreden werd gewaardeerd. Een reactie na afloop: “Prachtig dat de vliegbasis het belang van haar omgeving onderkent en de commandant dit ons aanbiedt. Ik heb genoten en kijk uit naar de Luchtmachtdagen.” www.luchtmacht.nl

[image=245609][image=245610][image=245611]
Meer berichten