Kennismaking met het Amuson projectkoor

  •   keer gelezen   Muziek
SON EN BREUGEL – Het duurt nog even, maar op zondag 22 december wordt in de Sint Petrus’ Bandenkerk het negende Volkskerstconcert gehouden door projectkoor Amuson. Zij zijn hiervoor op zoek naar zangers en zangeressen.

[image=245943]

Amuson repeteert tweewekelijks op donderdag. Voor het koor vragen ze enthousiaste zangers en zangeressen waarvoor uit het bestaande adressenbestand leden worden geworven. Ook zangers en zangeressen die nog niet eerder hebben meegedaan zijn van harte welkom. Dit jaar wordt ook een speciaal verzoek gedaan aan jongeren om zich voor het projectkoor te interesseren. De kennismaking en introductie van het programma vindt plaats op donderdag 20 juni vanaf 20.00 uur in de Protestantse kerk aan de Zandstraat in Son en Breugel.

Kosten
De deelnemerskosten bedragen 32,50 euro en hiervoor krijgen de leden de muziekpartituren, een oefen CD, koffie en/of thee tijdens de repetitie en een lunch op de oefenzaterdag. Aanmelden voor het koor kan tot en met donderdag 20 juni. Amuson heeft dan het oefenmateriaal op de introductieavond voor belangstellenden ter beschikking. Het koor accepteert ook aanmeldingen na 20 juni (tot uiterlijk 29 augustus) met de kans dat de deelnemer het oefenmateriaal niet meteen ter beschikking heeft.

ALVEARE
Dit jaar wordt voor de eerste keer op verzoek een tweede concert gehouden. In de Sint Antoniuskerk in Valkenswaard wordt op zaterdag 21 december ook een volkskerstconcert gezongen. Medewerking in Son en Breugel en in Valkenswaard wordt verleend door kamerorkest ALVEARE, dat ook vorig jaar in Son het koor begeleidde en zelf een deel van het programma invulde.

Informatie
Informatie en/of aanmelden voor het koor kan via de website: www.amuson.nl of via Paul Langendoen: 0499-378830 of Paul.Langendoen@onsmail.nl.
Meer berichten