Open Dag in oefenhok BZB

  •   keer gelezen   Muziek
VOLKEL - Altijd al benieuwd geweest waar de BeeZetBeejers elke week repeteren? Waar de nieuwe nummers geschreven worden, ideeën ontstaan en flink gebrainstormd wordt? Op zaterdag 29 juni tussen 12.00 en 18.00 uur heeft iedereen de kans om dit hok eens in het echt te bekijken! “We zorgen ervoor dattie er spik en span uitziet ;-)!”, aldus de band. Uiteraard zijn de heren BZB zelf ook van de partij en zijn er muzikale traktaties! Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom aan de Hogerandweg 11 in Volkel.

[image=213071]

BZB viert die dag het twintigjarig bestaan en ’s avonds vindt er in de Pul een groote feest plaats met niet alleen een optreden van BZB, maar ook met shows van de Volkelse Beat de Stones, Ratlle Shake Snake, Memphis Maniacs en Kees van Hondt.
Tijdens de jubileumshow van BZB wordt volop terug gekeken door middel van oude nummers en acts die niet meer op de huidige setlijst te vinden zijn. Uiteraard in combinatie met het nieuwere werk. Van elk album komen er nummers voorbij. De presentatie van deze avond is in handen van niemand minder dan Bart Balletjes!

Meer weten, kijk op www.bzb.nl

[image=246196]
Meer berichten