Afbeelding

Tickets FestyLand in januari voor oude prijzen

Muziek 94 keer gelezen
VOLKEL - De organisatie van FestyLand biedt bezoekers de kans om gedurende de hele maand januari tickets te kopen voor de toegangsprijs van vorig jaar. De reden voor deze actie is dat RTV Omroep Brabant op vrijdag 6 en 13 januari een reportage over FestyLand 2011 uitzendt. Het festival vindt dit jaar op 12, 13 en 14 oktober weer plaats in Volkel.

[image=198117]

De uitzendtijden van de sfeerreportages zijn respectievelijk 18.48 uur (vrijdag de 6e) en 18.58 uur (vrijdag de 13e) en gaan daarna op vrijdagvond, -nacht en zaterdag overdag in de herhaling. De ticketprijzen voor FestyLand 2012 zijn van vrijdag 6 tot en met dinsdag 31 januari als volgt:
- combiticket (vrijdag + zaterdag) € 40,-
- weekendticket (vrijdag + zaterdag + zondag) € 45,-
- Campingtickets € 15,-

Deze tickets worden vanaf aanstaande vrijdag gedurende heel januari verkocht op de FestyLand-site: http://www.festyland.nl/tickets/online-tickets. Na een tijdelijke voorverkoop-pauze zal FestyLand vervolgens later dit jaar de reguliere voorverkoop starten met de vernieuwde ticketprijzen voor 2012. Inmiddels is ook de allereerste act voor FestyLand 2012 bekend gemaakt: de dansvloervullers Memphis Maniacs.
Op de FestyLand-website staat de aftermovie van de succesvolle editie van 2011, toen maar liefst 27.000 festivalgangers van ruim 80 live-acts genoten. Niet voor niets is FestyLand 2011 genomineerd voor een European Festival Award in de categorie Best Medium Sized Festival. Volgende week tijdens Eurosonic in Groningen worden de winnaars van deze Awards bekend gemaakt.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant