Feestmenu Concert op de Mèrt rond

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN - Dirigent Koert, van Harmonie De Eendracht, muzikaal leider Maarten, van Feestband ‘De Dop’ en Britt, saxofonist van Muzicious hebben het feestmenu helemaal klaar! En aan de gezichten te zien wordt het tweede Concert op de Mèrt een overheerlijk feest, wat niemand wil missen.

[image=202419]

Niet alleen Harmonie De Eendracht, Feestband ‘De Dop’ en Muzicious repeteren voor het carnavalsconcert wat plaats heeft op vrijdagavond 17 februari in de tent op de Markt te Uden. Ook een aantal dansers van Mik onder leiding van Shanti Snijders zorgen voor een spectaculaire verrassing!
En niet te vergeten de muzikanten van de Udense dweilorkesten. Zij staan die avond onder leiding van niemand minder dan Wim Mank, de “oervader” van alle Udense dweilorkesten! Hij weet als geen ander de dweilorkesten te stimuleren tot carnavaleske en muzikale prestaties. De presentatie van deze avond is dit jaar in handen van Jack Evers, wereldberoemd pianoleraar en muzikant in Uden en omstreken. Hij zal muzikanten en publiek op zijn eigen karakteristieke wijze door het feestmenu loodsen. Tijdens dit feest is de bar open én er mag worden meegezongen en gedanst!

Voor maar 5 euro kunt u zich verzekeren van een entreebewijs voor het Concert op de Mèrt bij: Esso Schimmel in de Kornetstraat, Rokado aan de Promenade en via www.concertopdemert.nl
Meer berichten