Feel Free Festival bij Sgt. Peppers

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN – Bevrijdingsdag 2012. Alweer de derde editie van het "Feel Free Festival", op het terrein naast Sergeant Peppers aan de St. Janstraat in Uden. Van 15.00 tot 23.00 uur een programma vol spetterende optredens van BB Cool, The Freshmakers, Lovin' Wiskey, Villa Zeno, #Teampiri, Heavy Hoempa en Gorgeous George.

[image=137064]

De twee voorgaande edities waren een groot succes, dus alle reden om het festival voor de 3e keer te organiseren, zo dachten Robin en Willem van Sergeant Peppers, die wel van een goed stukje live muziek houden. Elke laatste donderdag van de maand houdt het café een sessieavond waarbij muzikanten lekker kunnen jammen, zo ook op donderdag 31 mei. Zaterdag 5 mei is het op het Free Free Festival genieten van ‘BB Cool", deze echte Udense band speelt onvervalste blues-rock. Vanuit Volkel komen The Freshmakers met lekkere rauwe rock van toen en nu. De Anouk tribute band Lovin' Wiskey uit Veghel speelt alle knallers.’Are You Kiddin'me?’ Villa Zeno gaat het helemaal maken in 2012 en begint in Uden en na hun release-party in De Pul nu ook op Feel Free: #TEAMPIRI.
Heavy Hoempa speelt Massive Brass Rock met een dikke 'over the top' knipoog naar de hardrock. Als keiharde afsluiter staat ‘Gorgeous George’.

De entree is gratis. Zie ook feelfree.sergeant-pepper.nl.

[image=193705]
Meer berichten