Uden viert de vrijheid met festivals

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN - 'Koud het weer, maar aangenaam de sfeer', zo verloopt de Bevrijdingsdag in Uden op de festivals. Bij Sergeant Peppers klinken buiten rockklanken en een eindje verderop bij Sanchezz is het dance dat de beat slaat.

[image=213062]

Amper tien graden is het buiten, maar de sfeer op het Feel Free festival langs Sergeant Peppers lijkt er niet onder te lijden. Een echt festivalsfeertje hangt er zelfs, vette muziek vanaf het podium door bijvoorbeeld de Anouk-tribute band Lovin Whiskey, een paar plassen water, een lekker pilsje en een een heleboel gezellige mensen die uit de wind genieten en ook nog eens gratis naar binnen mochten. Een echte aanrader dus, dat Feel Free festival om vanavond nog even langs te gaan.
Bij Sanchezz is het ook goed toeven voor de liefhebbers van dance-muziek, al moet het publiek daar nog even de gang vinden naar de Markt. De mensen die er zijn, hebben een boel lol en het wordt vast nog veel drukker, want om 22.00 uur verplaatst het Bevrijdingsfestival zich naar binnen en Sanchezz is natuurlijk een nachtzaak!

[image=213063]

[image=213060]

[image=213059]

[image=213061]

[image=213058]
Meer berichten