Jan Akkerman met Brainbox in de Pul

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN - Jan Akkerman is met My Brainbox’ te zien in De Pul op zaterdag 26 mei om 20.30 uur. Jan Akkerman speelt al meer dan een halve eeuw gitaar.

[image=214579]

In december 2011 is de gitarist 65 jaar geworden, maar dit is zeker geen reden voor Akkerman om met pensioen te gaan. Nog steeds reist hij met z'n band de hele wereld over. Jan Akkerman heeft zich voorgenomen om in 2012 speciale projecten te realiseren. Deze belofte maakt hij op 26 mei in de Pul zeker waar. Met ‘My Brainbox’ herleven goede oude tijden! Akkerman, die in 1968 Brainbox oprichtte, zal tijdens deze avond bekend en onbekender werk van deze succesvolle groep ten gehore brengen. Niemand minder dan Bert Heerink zal de zangpartijen op zich nemen. Na 40 jaar komt Jan Akkerman terug met het repertoire van deze legendarische band. De entree is 24 euro in de voorverkoop en 27 euro aan de kassa.

Kliknieuws mag twee keer twee kaarten weggeven aan degene die het antwoord weet op de vraag: hoe lang speelde Jan Akkerman bij Brainbox. Stuur je antwoord naar
Meer berichten