De Was voor 3FM Serious Request

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN - Het door Band De Was in samenwerking met De Pul georganiseerde evenement, bedoeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Serious Request actie van 3FM, liet zondag De Pul op z’n kop staan!

[image=231103]

Om zoveel mogelijk geld op te halen werden een heleboel acties op touw gezet. Udense bedrijven werd gevraagd te doneren en ook de entree van bezoekers van de avond ging naar het goede doel. Op de avond zelf werd ook nog een veiling gedaan, waar zeer uiteenlopende items naar de hoogste bieder gingen. Onder meer paintballen, workshops hiphop, een huiskamerconcert maar ook het laten doen van de Strijkwas stonden op de rol.
Na een geslaagde avond met veel livemuziek, van onder meer Wiep Laurenssen (The Voice, De Weet je Moeder Weld at je Hier Band, Are MC en natuurlijk De Was werd het geld geteld. Op 24 december werd een cheque van maar liefst €4535,- persoonlijk gebracht naar de 3 DJ’s in het glazen huis!
Om het geheel extra special te maken, werd de eerste demo van De Was (Egotrip) een dag voor het feest in De Pul verkozen tot Demo van de Dag. Michiel Veenstra belde rapper Willem Birdies die van de gelegenheid gebruik maakte even de nodige reclame voor Uden for Serious Request de ether in te sturen!

[image=231102]

Ondertussen kijken de leden van De Was alweer vooruit, richting carnaval. Onlangs werd in het voormalige PNEM-gebouw, nu nog hun oefenruimte, hun verrassing voor het komende carnavalsseizoen opgenomen. De wens van De Was is dat hun single voor en tijdens de carnaval over in Uden gehoord en meegezongen zal worden.

[image=231104]

Helaas is niet al het nieuws goed nieuws. Daags na de opnamen van hun nieuwe ‘hit’ besloten onverlaten hun repetitieruimte leeg te roven: een basversterker, een gitaarversterker, een gitaar, een basgitaar en nog wat ‘klein materiaal’ verdween uit de ruimte. De mannen willen graag zoveel mogelijk blijven repeteren, maar zullen voorlopig ook eerst flink moeten sparen voor nieuwe apparatuur. Maar goed dat in ieder geval die single al is opgenomen!

[image=231105]
Meer berichten