FestyLand heeft 'Holland House voor artiesten’

  •   keer gelezen   Muziek
VOLKEL - “Wat Heineken doet voor sporters, dat gebeurt door Jupiler voor artiesten”, vertelt Mr Balls, ook bekend als Bart Balletjes en tijdens FestyLand de host van de Jupiler Ballsroom: de plek dus waar artiesten gehuldigd worden.

[image=225395]

In de Jupiler Ballsroom worden de festivalawards uitgereikt, maar niet alleen artiesten worden in het zonnetje gezet, vertelt Bart. “Op FestyLand rijdt ook een klein ludiek busje rond die mensen ophaalt, van kabeltrekkers tot frikadellenbakkers tot aan artiesten. Die kunnen in het busje stappen om vervolgens een huldiging te ondergaan in de Jupiler Ballsroom.”
Naast de knipoog naar het Holland House biedt de Jupiler Ballsroom nog veel meer. “Het is een interactieve tent waar de show vanaf spat”, vertelt Bart. “Er staat een grandioos programma voor de feestbeesten onder ons.”
Uiteraard gaat de gastheer zelf ook nog een heleboel leuke dingen doen zoals op zaterdagmiddag de DJ-shuffle. “DJ’s uit de buurt mogen tegen elkaar shuffelen en dat is eigenlijk een synoniem voor battelen. Degene die de shuffle wint mag later op de dag een half uur draaien in de Jupiler Ballsroom. En verder komt er ook een soort van VIP-dek in de tent, maar om daar te komen moet je wel eerst de flos vangen, je weet wel, de flos bekend van de rups.”
Bart heeft er zin in: “De Jupiler Ballsroom is de tent waar héél FestyLand bij elkaar gebracht wordt.”
Meer berichten