Nog enkele FestyLand-tickets weg te geven

  •   keer gelezen   Muziek
VOLKEL – De redactie van Kliknieuws heeft een klein probleempje. Op het bureau van de kunstredacteur liggen nog twee keer drie weekendtickets voor FestyLand én nog eens twee keer twee campingtickets.

Omdat hij niet zo van muziek houdt en ook niet zo veel vrienden heeft, wil hij graag van die tickets af. Omdat de mens ook niet in een tentje wil gaan liggen op de koude Volkelse grond, want daar kunnnen zijn oude botten niet meer tegen, wil hij ook van die kaartjes af.
Dus hij wil van al die kaartjes af, of wellicht weet iemand toch een goede reden voor de oude man om tóch naar FestyLand te gaan?!

Stuur je overtuigende antwoord naar en als je ook nog tijd hebt om donderdag overdag de kaartjes bij de redactie in Uden op te halen, dan kún je ze winnen!

Update: De oude man ligt bedolven onder meer dan honderd mails boordevol mooie argumenten om toch naar FestyLand, zelfs met vrouwen gevulde tentjes werden aangeboden, maar hij blijft toch thuis en heeft de kaartjes inmiddels klaargelegd voor drie winnaars.[image=152724]
Meer berichten