Win kaartjes voor Peelpop

  •   keer gelezen   Muziek
ODILIAPEEL - De eerste editie was vorig jaar druk bezocht én gezellig. Peelpop verdiende een vervolg en krijgt dat ook op zaterdag 27 februari om 19.30 uur in manege de Rietvenne in Boekel met tributebands van Anouk, Red Hot Chilli Peppers, Pearl Jam en Elvis Presley!

[image=127346]

De tweede keer Peelpop, maar het idee bestond al veel langer. “Jaap van der Wanssum en ik zijn er al heel lang mee bezig geweest”, vertelt Hans Heeren. Het overlijden van Jaap zorgde voor oponthoud, maar zijn vrouw Erna en vriend Toon van den Heuvel pikten het idee met Hans weer op. De eerste editie van Peelpop trok vorig jaar 600 bezoekers. “Boven verwachting”, vertelt Hans. “Niet alleen wat bezoekers betreft. Het was ook kei gezellig en de organisatie was dankzij de dertig vrijwilligers goed. Het was op een enkele plek wat minder warm maar dat was ook het enige minpuntje. Dit jaar hebben we drie keer zoveel verwarming, dus ook dat is geregeld.”
Opvallend was vorig jaar dat er vier tributebands speelden. “Toevallig dat we er drie geboekt hadden”, vertelt Toon. “Dan doen we er toch een vierde bij.” Het bleek een succes en ook dit jaar staan er weer vier tributebands op het podium. Ook de datum is gehandhaafd, vertelt Erna. “Het tweede weekend na de carnaval. Dan hebben de mensen één weekend om uit te rusten. Het is een bewust onbewuste keus. Vorig jaar was het toevallig zo, maar het is wel goed bevallen.”
Op het podium staan dit jaar Objection Overruled (Anouk), Unzipped (Red Hot Chili Peppers), Frank Anthony (Elvis) en Once (Pearl Jam). Het accent ligt op rock, maar ook van Frank Anthony met zijn 15-koppige band zijn de verwachtingen hoog, weet Toon: “Alle rockers kennen de muziek van Elvis en zingen zo mee, zeker weten!”

Prijsvraag
Kliknieuws mag drie keer twee kaartjes weggegeven aan degene die weet welke bands vorig jaar op Peelpop speelden. Stuur uw antwoord naar .

Peelpop wordt gehouden net over de grens van Odiliapeel met Boekel op zaterdag 27 februari in Manege de Rietvenne Scheidingsweg 13. Kaarten in de voorverkoop kosten 10 euro, aan de kassa 15 euro. Kijk voor meer informatie op www.peelpop.nl.


Meer berichten