Nieuwe Udense Musical in 2011

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN - Het bestuur van de Udense Musical heeft toestemming gegeven voor de start van de musical 2011. Dit betekent dat er een begin wordt gemaakt met de voorbereidingen van de Udense Musical die in november 2011 op de planken komt. De financiën zijn zover rond dat het volgens het bestuur verantwoord is om te starten met de productie.

[image=131055]

Het productieteam gaat ervan uit dat er nog voldoende sponsoren gevonden worden om het resterende gaatje in de begroting te vullen. Tekstschrijver en regisseur Bart Stultiens gaat nu met het verhaal aan de slag en daarna kunnen de decorbouwers, de muzikanten, de kostuumontwerpers, de spelers en de mensen van het licht en geluid aan het werk.
Naar verwachting zijn de audities voor de cast in augustus of september 2010 en beginnen de repetities waarschijnlijk tussen januari en maart 2011. ,,Als iedereen weer net zo enthousiast is als bij de voorafgaande edities van de Udense Musical staat er in november 2011 weer een fantastisch schouwspel op de planken van het Udense theater Markant”, aldus het bestuur.
Het productieteam streeft ernaar om de Udense Musical duurzaam te produceren. Dat betekent dat er bij de keuze van materialen en het omgaan met mensen en omgeving gelet wordt op duurzaamheid. In de komende periode wordt dit thema inhoudelijk ingevuld. De criteria die gelden voor de audities en de exacte data worden zo spoedig mogelijk via de media bekend gemaakt en zijn ook te vinden op www.udensemusical.nl


Meer berichten