Peelpop met top tributebands

  •   keer gelezen   Muziek
ODILIAPEEL - Op de grens van Odiliapeel en Boekel vindt zaterdag 27 februari voor de tweede keer Peelpop plaats. In de manege de Rietvenne aan de Scheidingsweg 13 in Boekel spelen vanaf 19.30 de tributebands Objection Overruled, Unzipped, Frank Anthony met big band en Once.

Na een zeer geslaagde eerste editie kon een tweede Peelpop natuurlijk niet uitblijven. Op zaterdag 27 februari start om 19.30 Objection Overruled, een zeer ervaren band die speciaal een set met covers van ‘de Rocklady van de Nederlandse planken Anouk’ ten gehore brengt. Daarna is de beurt aan Unzipped, een redelijk jonge band die met een knallende set vol Red Hot Chili Peppers op de proppen komt. Een van Nederlands beste Elvis Presley imitator is wel Frank Anthony, hij zal aantreden met een 15 koppige big band wat in een spetterende show vol herkenbare muziek van een van de grootste muziek legendes allertijden garandeert. Once sluit de avond af met nummers van een van de grootste rockbands van de laatste decennia Pearl Jam.
De deuren van Peelpop gaan om 19.00 open. De entree bedraagd €15,- en kaarten in de voorverkoop €10,-. Deze zijn te koop bij Guitar King ( voorheen Jukebox ) in Boekel, Musicstore in Uden en Eethuis de Buurman in Odiliapeel. Online zijn de kaarten te bestellen bij Timoco.nl. Voor meer informatie kun je terecht op www.peelpop.nl.

Winnaars Prijsvraag
W. Peters uit Veghel, R. van Berloo uit Mill en G. Houben uit Uden hebben de prijsvraag gewonnen die twee weken geleden op Kliknieuws stond. Deze week ontvangen ze hun vrijkaartjes in de brievenbus.

Programma:
19.30-20.20 uur: Anouk (Objection Overruled)
20.50-21.40 uur: Red Hot Chili Peppers (Unzipped)
22.20-23.30 uur: Elvis (Frank Anthony met big band)
24.00-01.00 uur: Pearl Jam (Once)

[image=131134]
Meer berichten