Quatz 11 jaar eenzaam aan d'n tob

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN - Tel bij elkaar op: 249 optredens, 12 hectoliter bier, 342 snaren, 68 drumstokken, 750 gram plectrums, 2 huwelijken, 10 kinderen, 1 fanclub, 4329 niet verkochte CD's, 1 verlengde VW bus, 3 chauffeurs, 4 schroeven in een enkel, 12 hechtingen boven het rechteroog en 5 muzikanten....en je hebt 11 jaar Quatz. Tijd voor een feestje dus en dat gebeurt zaterdag 24 april om 20.00 uur in Soos Plock in Volkel.

[image=135239]

Er zijn veel hele goeie feestbands....daarnaast heb je dan nog Quatz! Smartlappenflauwekulrock in zijn puurste vorm. Ooit voortgekomen uit de overblijfselen van legendarische Willy Vandersteen-combo. Quatz met leden uit Uden en Mariaheide vergrijpt zich nu al ongeveer 11 jaar aan het betere Nederlandstalige lied. Nummers als ‘Huilen is voor jouw te laat’ en ‘Manuela’ worden flink door de ‘Quatz-machine’ gehaald om er soms bijna onherkenbaar uit tevoorschijn te komen. Kortom Goud van Fout. Naast al de Nederpop klassiekers bevat de setlijst soms zelfs wat versies van deuntjes van Rammstein tot AC-DC. Optredens tot diep in Frankrijk en zeer recent Duitsland hebben hun sporen nagelaten in het culturele landschap! Vermaard zijn ook de jaarlijkse Carnavalstours zoals de Koppijn-tour van 2010. Altijd trouw op de voet gevolgd door de ‘Quatzimodo's’ de nog altijd aangroeiende Quatz fanclub!
Op deze nu al legendarische avond zal acte de precance worden gegeven door diverse artiesten uit binnen en buitenland(derd). Met als special guest The Fischerman's Project. Alsof dat al niet genoeg is zal hun jubileum CD ‘kijkglas moet vol zijn’ ten doop worden gehouden! Zorg dat je op tijd bent of...huilen is ook voor jouw te laat!!!!
Meer berichten