Gratis met je klas naar Hollandse Familiedag

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN – Yes-R en Jochem van Gelder zijn zondag 25 april te bewonderen in het Tenniscentrum in Uden tijdens het driedaagse feest van de Hollandse Feestavond. Tijdens deze familiedag treden verder ook op Lisa, Amy en Shelly en DJ Daroon.

[image=135260]

Lisa, Amy & Shelly moeten gewoon naar school, maar als het even kan, zijn ze aan het zingen en dansen. Yes-R is zowel als rapper als acteur is hij zeer geliefd bij de Nederlandse jeugd. Jochem van Gelder is een Nederlands presentator, zanger en schrijver. Hij werkt al sinds zijn professionele debuut op de televisie voor dezelfde omroeporganisatie, de NCRV waar hij onder meer het programma Praatjesmakers presenteert.

Gratis met de klas!
De zaal gaat zondag 25 april om 13.00 uur open. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang. Kaarten voor de zondag kosten 7,50 euro in de voorverkoop, maar je mag wellicht met de hele klas helemaal gratis naar deze mooie middag. Zou je dat willen, maak dan iets creatiefs over de Hollandse Feestavond. Een tekening, een gedicht, een fotocollage, een schilderij, een maquette, verzin maar iets. De mooiste inzending wordt beloond met een gratis kaartje voor jouw complete klas inclusief jouw meester of juf!

Lever je inzending uiterlijk woensdag in bij het Udens Weekblad, Vluchtoord 1 in Uden.

Lees alle informatie over de Hollandse Feestavond op www.hollandsefeestavond.com en bekijk ook het programma voor de vrijdag en de zaterdag met onder meer Frans Bauer, Wesley, Xander de Buisonjé en René Schuurmans.

Meer berichten