Win een Meet & Greet met Wesley Klein

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN – Frans Bauer staat mét band vrijdag 23 april in het Tenniscentrum in Uden tijdens het driedaagse feest van de Hollandse Feestavond. Ook Charlène en Thomas Berge treden op en ook de winnaar van Popstars, Wesley Klein is te bewonderen. En te ontmoeten!

De organisatie van de Hollandse Feestavond heeft namelijk een Meet en Greet kunnen regelen met Wesley klein. De ontmoeting vindt plaats na het optreden van Wesley rond de klok van 01.15 uur. Heb jij zin om Wesley te ontmoeten, doe dan mee aan de prijsvraag. Je mag een vriend of vriendin meenemen naar Wesley. Uiteraard mag je op de foto met Wesley en de organisatie heeft posters beschikbaar die door Wesley van een handtekening voorzien kunnen worden. Heb jij hier wel trek in, mail dan jouw antwoord op de vraag:

Waarom verdien jij een Meet & Greet met Wesley Klein?

[image=135280]

De vijf mensen met de meest originele reden, winnen de ontmoeting. Mail je antwoord naar . Let op! Alléén mensen die al kaarten gekocht hebben of gaan kopen voor de vrijdag van de Hollandse Feestavond kunnen meedoen. Kaarten voor de vrijdag kosten 27,50 euro in de voorverkoop.

Lees alle informatie over de Hollandse Feestavond op www.hollandsefeestavond.com en bekijk ook het programma voor de zaterdag en de zondag met onder meer Xander de Buisonjé, Jochem van Gelder en veel meer.


Meer berichten