Randy: ‘Beste wat ik heb gemaakt’

  •   keer gelezen   Muziek
OSS – “Niemand kan om de paarse flyers heen vrijdag”, lacht Randy Voet. De Osse zanger staat vrijdag tijdens Koninginnedag op De Heuvel om Randy’s Passie II onder de aandacht te brengen. Naast muzikaal vermaak is er ook de auto te zien, die op de avond tijdens een loterij te winnen is.

[image=136051]

Nog enkele weken en dan staat 8 mei op de agenda; de datum van Randy’s Passie II. “We zijn bijna klaar als organisatie, dus veel kan er niet misgaan. Maar de gezonde spanning neemt wel wat toe bij mij.” Met Randy’s Passie II wil Randy zichzelf en Oss op de kaart zetten. “Maar het allerbelangrijkste is dat de bezoekers een leuke avond hebben. Persoonlijk hoop ik dat het evenement bijdraagt aan mijn landelijke doorbraak.” Om landelijk hoge ogen te gooien, pakte de Ossenaar het professioneel aan bij de totstandkoming van zijn nieuwe single ‘Nooit meer alleen’. De bekende producer Edwin van de Hoevelaken produceerde het liedje en de single werd opgenomen in Scheveningen. Op 8 mei lanceert Randy de nieuwe hit. “Alles klopt in deze plaat. Het is echt het beste wat ik ooit heb gemaakt. De plaats is meer richting het genre Marco Borsato en Jeroen van der Boom.” Randy’s Passie II wordt zaterdag 8 mei gehouden in De Rusheuvel. Kaarten kosten 25 euro in de voorverkoop en 27,50 aan de kassa. Kijk voor alle voorverkoopadressen op www.randyspassie.nl. Kaarten kan ook via (06) 51 21 16 12.

Via Weekblad Regio Oss zijn wekelijks twee kaarten te winnen. Geef voor woensdag 12.00 uur antwoord op de vraag ‘Hoe heet de nieuwe single van Gerard Joling?’ Vermeld bij het antwoord uw naam, adres en telefoonnummer en mail dit naar actie@weekbladregiooss.nl. De prijswinnaars worden telefonisch op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Meer berichten