Feel Free Festival bij Sgt. Peppers

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN – Bevrijdingsdag is dit jaar een Nationale Feestdag. Een mooie aanleiding voor een echt bevrijdingsfestival, zo dachten Robin en Willem van Sergeant Peppers. Woensdag 5 mei van 13.00 tot 19.00 uur vindt het Feel Free Festival plaats met inde open lucht optredens van Martijn, De Slagers, Unzipped, Kingston Lee, Groovebloedig en Lev.

Sergeant Peppers houdt wel van een goed stukje live muziek. Elke laatste donderdag van de maand houdt het café een sessieavond waarbij muzikanten lekker kunnen jammen. Toevallig deze maand wordt de sessieavond op vrijdag 23 april gehouden, maar dat komt natuurlijk omdat het donderdag 29 april het Koninginnenacht is bij de Pepper met on stage de band “Rezult”. Op Koninginnedag zijn tussen 13.00 en 19.00 uur live te horen
“De DOB-Band” en feestband “De Dop” met tussendoor DJ Dirk. Ook is er als vanouds op Koninginnedag weer een Rosébier en Desperados actie.

[image=136405]

Woensdag 5 mei vindt dus, uniek voor Uden, het Free Free Festival plaats op ‘de plak’ naast Sergeant Peppers. De entree is gratis en bijna iedereen is vrij, dus is het genieten van “Martijn” achter zijn piano of gitaar. Martijn, die met zijn band INCITE dit jaar in het voorprogramma staat van Dog Eat Dog in de Pul, opent het festival. “De Slagers” uit Uden, met Leroy als kunstenaar op de gitaar. De winnaars van de DortMomcup 2010 “Groovebloedig” zijn van de partij.”Kingston Lee” die hun eigen werk laten horen en “Unzipped” (finalisten Clash of the Coverbands in 013) dat de Red Hot Chili Peppers als inspiratiebron gebruikt. Lev verzorgt de afsluiting van het festival. Lev met oud leadzanger K-otic en de begeerde basgitarist Chris Vingerhoets. Feel Free bij Sergeant Peppers aan de Sint Janstraat!

Meer berichten