Zing met BZB voor Serious Request

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN – BZB was maandag te gast in het Glazen Huis in Eindhoven. “Het was koud maar zeer gezellig”, blikt manager Rien Somers terug. “Hulde aan iedereen die het gure weer heeft getrotseerd en is komen inzingen! Helaas mocht door een beveiligingsprotocol de mobiele studio verbouwde bandbus maar tot 14.00 uur blijven staan, waardoor nogal wat mensen vergeefs naar Eindhoven zijn afgereisd. Graag willen daarom iedereen nog eenmaal de kans aanbieden.”

[image=160281]

En wel aanstaande zondag tweede kerstdag van 18.00 uur tot 21.00 uur in De Pul in Uden. Daar wordt wederom een mobiele studio ingericht zodat alle Echte Vrienden tegen betaling van 10 euro zich kunnen laten vereeuwigen op CD met de speciale Serious Request versie van Echte Vrienden samen met Huub van der Lubbe, Jack Poels, Frank Lammers en uiteraard BZB. “De volgende dag wordt de single in de studio met alle deelnemers als een groot Echte Vrienden koor afgemixt”, vertelt Rien. “Ook zondag wordt iedere inzingsessie gratis op foto vastgelegd worden alle gastzangers en –zangeressen met voor- en achternaam op de CD hoes vermeld. De single komt in de eerste week van januari officieel uit.”
Alle opbrengsten van de single gaan naar het gironummer van Serious Request en BZB zal zoals aan Giel, Gerard en Coen in Het Glazen Huis is toegezegd, nu de regering dat niet doet, het totale bedrag verdubbelen!
Zondag vindt in de Pul ook Herrie uit Nazareth plaats, maar ieder voor het zingen in de bus is geen entreekaartje nodig. Mensen kunnen zich gewoon melden in het cafégedeelte van De Pul, aan de Kapelstraat 13 in Uden.

Kijk voor veel meer foto's van BZB bij het Glazen Huis op Klikfoto's. De foto's zijn gemaakt door Femke de Schepper / www.feesthoppers.nl

[image=160270][image=160267][image=160273][image=160282][image=160289][image=160287]
Meer berichten