Queentribute naar Peelpop

  •   keer gelezen   Muziek
BOEKEL – Nee, de kaartverkoop van Peelpop dat zaterdag 19 maart 2011 in manege de Rietvenne in Boekel gehouden wordt, gaat nog niet beginnen. “Daar hebben we wel aan gedacht, maar onze kaartjes kosten niet zoveel, dus dan maakt het btw-verschil ook niet zo heel veel uit. Maar we willen wel al enkele bands bekend maken. Objection Overruled en Queentribute!”

[image=131341]

Objection Overruled opende vorig jaar succesvol Peelpop, vertelt Hans Heeren van de organisatie. “Veel mensen die iets later kwamen, hebben deze Anouk-tributeband gemist en vonden dat achteraf erg jammer. Die mensen krijgen nu een herkansing.”
Hoewel er nog twee namen volgen, wordt de topper van Peelpop ongetwijfeld de band Queen-tributeband met de duidelijke naam Queentribute (Queen). “De zanger van deze band haalde onlangs de finale van het RTL4 programma 'My name is'. Dit is dan ook Nederlands beste Queen tribute. Ze maken er een hele show van. Er komt zelfs een operazangeres mee voor het nummer Barcelona!”

Peelpop is een festival met een duidelijke formule. Op de tweede zaterdag na carnaval en met uitsluitend tributebands, is Peelpop al twee keer een succes gebleken, met respectievelijk 450 en 700 betalende bezoekers. Zie ook www.peelpop.nl

Meer berichten