Kaartverkoop FestyLand 2011 vrijdag van start

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN - Kabinet Rutte heeft besloten dat de Btw-tarieven op tickets per 1 januari verhoogd worden van 6% naar 19%! Maar daar gaat FestyLand mooi niet in mee, laat festivaldirecteur Rien Somers weten. “Ook wij hebben besloten de voorverkoop dit jaar nog te starten.”

[image=157514]

Wellicht een mooie Sint-tip: vrijdag 3-12 om 3 voor 12 in de ochtend, start de online voorverkoop via www.festyland. nl. “De tickets kosten tot uiterlijk 31 december geen dubbeltje meer dan bij FestyLand 2010! Wat de prijzen in 2011 gaan worden, is nog niet bekend. Maar sla nu je slag en je hebt zéker geen last van de verhoging!”
Met gepaste trots licht FestyLand een tipje van de sluier wat betreft de programmering in 2011: “Naast de RondeMiss van de Tour du Frans, hebben we ook Miss Montreal gecontracteerd. Met Vato Gonzalez & MC Tjen en Ferreck Dawn halen we de eerste dance-klanken in huis. Van Frans Duijts hebben we na z’n ziekteverlof nog een concert tegoed. Ook het daverende succes van de Chille met Nille Area wordt in 2011 geprolongeerd, op hun eigen Red-Nose District. Tot slot hebben we de toezegging binnen van de ambassadeurs van FestyLand: de heerschappen van BZB! Kortom, bestel nu tickets, pak het Btw-voordeel en van het bordje ‘‘uitverkocht’ heb je zeker geen last!”

Zie ook www.festyland.nl
Meer berichten