‘Mensen in de rij voor mijn plaatje!’

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN - “Maak even een foto van de rij”, vraagt Jeroen van de Boom aan een medewerker van de Free Record Shop. Hij heeft zojuist zijn nieuwe single gezongen, het gevoelige ‘Werd de tijd maar terug gedraaid’. “En ik ga niet weg voordat iedereen een foto met handtekening heeft gekregen.”

[image=156181]

Dus is de rij lang en dat vindt de zanger zelf ook wel apart: “Heel bijzonder dat het nu kwart voor vijf is, alles is bijna dicht en hier staan er mensen in de rij om een plaatje te krijgen. Dat vind ik leuk op de woensdagmiddag, want dan heb je er echt tijd voor vrij gemaakt. Zaterdag is altijd makkelijker, dan is iedereen vrij, maar nu moet iedereen naar school en werken en toch een rij voor de Free Recordshop, dat is leuk.”
Even een lach, een vriendelijk woord, op de foto met een fan die tevreden verder gaat met een foto met handtekening van Jeroen van de Boom, met links geschreven. “Ze zeggen dat creatieve mensen linkshandig zijn”, lacht hij.
Zijn optreden op de Markt een jaar geleden, weet hij dat nog? Hij zegt ‘ja’, maar schudt zijn hoofd veelbetekenend. Even denken: “Ja, dat was hier vlakbij”, zegt hij nu met overtuiging, maar meer te vertellen heeft hij over zijn nieuwe album, waar hij een jaar aan heeft gewerkt. De single wordt flink gedraaid op de radiozenders. “Te gek voor een ballad! Ik ben een gelukkig mens!”
Wat wil je ook, met een schare fans voor je neus die allemaal even met hem willen kletsen of op de foto willen. “Dus ik ga nu gauw weer verder!”

[image=156178]

[image=156180]

[image=156182]
Meer berichten