FestyLand ondergaat ‘Guus-effect’

  •   keer gelezen   Muziek
VOLKEL - “FestyLand gaat als een speer”, vertelt festivaldirecteur Rien Somers. “Ook de kaartverkoop gaat als eenzelfde speer met een duidelijk Guus-effect.”

[image=112198]

“Nieuw dit jaar is de camping waardoor mensen drie dagen lang in de festivalsfeer kunnen blijven hangen. De nieuwe tent van de Pul, de pulfiction is er bij gekomen. We hebben ook nog de wereldmuziekplaza waar allerlei vormen van wereldmuziek passeren zoals Balkan, maar ook de Achterhoek. We hebben ook het festivalcafé waar dagelijks de gastcolumn gelanceerd wordt met onder andere André Manuel en Bart Balletjes.”
De kaartverkoop loopt goed, zeker op vrijdag, vertelt Rien: “Er is sprake van een Guus-effect. De kaartverkoop van vrijdag loopt voor het eerst voor op die van zaterdag en dat is te danken aan Guus. Maar de belangrijkste artiest op FestyLand is FestyLand zelf. Mensen gaan voor de totaalsfeer. Natuurlijk hebben we mooie headliners Go Back to the Zoo, DeWolff, Di-Rect, Rowwen Hèze, hele goede DJ’s, totaal meer dan 80 acts,. We willen het breedste festival van Nederland zijn, ook qua publiek. Daarom hebben op zondag de Heldentent in het leven geroepen waar mensen mét en zónder beperking samen de mainstage gaan invullen.”

Win kaartjes
De kaartjes voor FestyLand zijn goed betaalbaar, maar Kliknieuws mag er toch een heleboel weggegeven. Wie weet welke Guus naar FestyLand komt, maakt er kans op. Mail je antwoord vóór 1 oktober naar en geef aan wat je wilt. Twee kaarten voor vrijdag, zaterdag, zondag, vrijdag & zaterdag of een weekendkaart inclusief camping! Vrijdag gaan de vrijkaartjes meteen de deur uit! Kijk voor alle informatie op www.festyland.nl.
Meer berichten