Gezamenlijk magazine met voorstellingen

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN/OSS – Aan het begin van het theaterseizoen hebben Theater Markant en theater De Lievekamp de handen ineen geslagen. Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het resultaat een kleurrijk magazine met theaterproducties die de komende tijd in de schouwburgen van Oss en Uden te zien zijn.

Daarnaast zijn in dit magazine, dat samen met deze krant wordt verspreid, interviews geplaatst met onder anderen Gerard van Maasakkers en musicalster Kim-Lian van der Meij. Theater Markant en theater De Lievekamp, slechts vijftien kilometer van elkaar verwijderd, hebben samen een belangrijk aandeel in het theateraanbod van Noordoost Brabant. Een aanbod dat bestaat uit ruim 300 producties uit binnen– en buitenland. Van solotoneel tot grootse spektakelshows. Reden genoeg om hier in een magazine extra aandacht aan te besteden. Hierdoor kan namelijk een groter publiek op de hoogte gebracht worden van voorstellingen die ‘net om de boek’ te zien zijn. Dit met als motto: ‘Maak eens een uitstapje naar dat andere theater en laat u verrassen!

[image=150328]

Spektakel
In het magazine komen verschillende genres aan bod: musical, werelds, toneel, familie, cabaret, familie en show. Van de vrolijke ‘bling-bling musical’ Legally Blonde en de ‘Moviestars’ van Mariska van Kolck tot de betovering van Tsi Tsi Tsigane. Van het Indiase theaterspektakel Bollywood – the Show, de imponerende toneelproductie ‘De Aanslag’ tot een avondje onbedaarlijk lachen met cabaretière Ellen Dikker. Voor meer informatie over deze én andere voorstellingen kan men ook terecht op www.lievekamp.nl en www.theatermarkant.nl.
Meer berichten