Festyland start camping voor festivalbezoekers

  •   keer gelezen   Muziek
VOLKEL – Het driedaagse Festyland, dat op 15, 16 en 17 oktober op Landgoed Hendrickx in Volkel plaats vindt, vernieuwt zichzelf dit jaar met een camping. Het festival wil hiermee de bezoekers een extra service aanbieden.

[image=149631]

De camping gaat op de eerste festivaldag vrijdag 15 oktober om 15.00 uur open en sluit de poorten op maandag 18 oktober om 12.00 uur. Een plek op de camping kost slechts twintig euro en is te reserveren via www.festyland.nl.
Festyland beleeft dit jaar zijn derde editie. Naast de camping zijn er dit jaar nog meer veranderingen ten opzichte van voorgaande jaren. Zo zijn er meerdere podia, waaronder het podium ‘Spektakulair’ met aandacht voor dance en het ‘Pul-Fiction’ podium als gevolg van een samenwerking met poppodium De Pul uit Uden.
Het programma van Festyland kent meer dan tachtig acts en zes verschillende podia. De genres variëren van rock tot dance en van pop tot theater en amusement. Zo komt Guus Meeuwis & band, BZB, Di-Rect en Frans Duijts, maar ook Sunnery James & Ryan Marciano, Vato Gonzalez & MC Tjen en Erick E zijn aanwezig.

Kaarten voor vrijdag en zaterdag kosten 25 euro. Op zondag is de entree 10 euro. Een combi-ticket voor vrijdag en zaterdag kost 35 euro en een ticket voor het hele weekend kost 45 euro. Kaarten zijn online te koop via de website, maar ook via een aantal regionale voorverkoopadressen. Deze zijn ook te vidnen op de site www.festyland.nl.
Meer berichten