Zeeland maakt zich op voor Zeptemberfeesten

  •   keer gelezen   Muziek
ZEELAND – In Zeeland barsten over anderhalve week de Zeptemberfeesten los. Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 september wordt er weer drie dagen lang gefeest met drie uiteenlopende festivaldagen die een breed publiek aanspreken. De opbouw van de festivallocatie aan de Boekelsedijk gaat komend weekend van start. De voorverkoop is in volle gang. Er zijn al enkele honderden kaarten verkocht.

[image=149241]

De Zeptemberfeesten trappen af met de 'SwingArena-swingavond'. Vanwege het succes van de eerste editie van deze café Kobus-avond; dit jaar op veler verzoek editie nummer twee. Deze avond wordt georganiseerd samen met de drijvende krachten achter café Kobus uit de periode van 1985 tot 1995. De deejays van toen laten oude tijden herleven met muziek uit die tijd. Dus: uitgaan zoals vroeger.
De eerste editie van de café Kobus-avond trok vorig jaar bezoekers uit het hele land. Zo wisten zelfs bezoekers uit Apeldoorn, Haarlem, Rotterdam en Almere hun weg naar de feesttent in Zeeland te vinden. Na afloop van de feestavond hadden deze bezoekers nog een flinke reis voor de boeg. Daar zit niemand op te wachten. Daarom speciaal voor deze bezoekers dit jaar iets nieuws. Voor slechts € 10,- per persoon kunnen ze overnachten in een volledig ingerichte tent op Boerderijcamping De Kreitsberg in Zeeland. Deze camping stelt voor een gereduceerde prijs slaapplaatsen beschikbaar voor bezoekers aan de Zeptemberfeesten. Aanmelden kan via . Kijk voor meer informatie over Kampeerboerderij Kreitsberg op www.dekreitsberg.nl.

Wolter Kroes en Django Wagner
De tweede festivaldag staat in het teken van het Zwijnfestijn. Met dit jaar Wolter Kroes als hoofdact. Het Zwijnfestijn wordt zoals ieder jaar een muzikale mix van goede live muziek van feestband Fully Loaded en gezellige Nederlandstalige meezingers van diverse topartiesten. Naast topper Wolter Kroes treden Django Wagner en de Brabantse Toppers live op. DJ Daroon maakt het feest compleet met feestmuziek.
Op zondag 19 september worden de Zeptemberfeesten afgesloten met 'De Grote Zillandse BBQ'. Dit wordt een ouderwets gezellige barbecue voor het hele gezin, in samenwerking met C1000 Eijsermans. De entree is gratis. Naast heerlijk vlees van de barbecue worden de bezoekers getrakteerd op lekkere muziek gedraaid door LFM-deejays Jan van As en Thijs Vijnmans. De surprise act tijdens De Grote Zillandse BBQ is het muzikale feestduo Pap & Pudding. Kaarten voor de barbecue zijn uitsluiteind bij C1000 Eijsermans Zeeland te koop voor maar € 4,- per persoon.
Kaarten voor de SwingArena-swingavond op vrijdag 17 september kosten in de voorverkoop € 8,50 per stuk en aan de kassa € 12,50. In de voorverkoop kosten kaarten voor het Zwijnfestijn op zaterdag 18 september € 12,50 per stuk en € 17,50 aan de kassa. Kijk voor meer informatie en voorverkoopadressen op www.zeptemberfeesten.nl.
Meer berichten