Archieffoto
Archieffoto

Informatieavond voor ouders op OBS Camelot in Uden

  •   keer gelezen   Onderwijs

UDEN | OBS Camelot is op dinsdag 20 maart in de avond geopend voor ouders van kinderen die nog geen 4 jaar oud zijn en nog niet staan ingeschreven op een basisschool.

Camelot heeft gekozen voor het concept Ervaringsgericht Onderwijs (EGO). De school wil het beste halen uit kinderen. Het focussen op welbevinden, betrokkenheid blijkt een waardevolle bril te bieden om beter greep te krijgen op processen van leren en ontwikkelen. OBS Camelot kijkt op de eerste plaats naar de kwaliteit van het leerproces. Hoe zijn kinderen aan de slag? Zie je dat kinderen zich oké voelen, dat ze er zin in hebben en dat ze er stralend bijlopen? (Welbevinden) Zie je dat ze intens bezig zijn, dat ze beginnen mee te denken en dat ze zelf stappen zetten om tot oplossingen te komen? (Betrokkenheid). Zie je dat kinderen met respect omgaan met elkaar en hun omgeving? (Verbondenheid)

Informatie
Meer horen en zien? Iedere ouder is van harte welkom op dinsdag 20 maart om 19.30 uur. Na een presentatie nemen leerlingen van de Kinderraad de ouders mee door de school. Ook BSO De Boemerang is deze avond geopend.

Meer berichten