Paasmarkt op basisschool De Maashorst School

  •   keer gelezen   Onderwijs

UDEN | De negen leerlingen van de Maashorst School in Uden hebben van dichtbij gezien wat voor werk en geld een nieuwe school opzetten kost. Daarom hebben ze zelf op woensdag 28 maart van 14.00 tot 17.00 uur een Paasmarkt georganiseerd. Met deze rommelmarkt en tegelijkertijd een open middag willen ze zelf ook een steentje bijdragen aan deze school.

Vlak voor Pasen willen de kinderen op deze markt nieuw gemaakte knutselkunst, tweedehands spulletjes en lekkere hapjes en drinken te koop aanbieden. Alle opbrengsten zijn voor de Maashorst School. Op deze middag kan iedereen kennismaken met de school, kinderen, team en ouders. Kinderen kunnen binnen en buiten spelen en er is zelfs een grabbelton.

Maashorst School
De andere vorm van basisonderwijs, Natuurlijk leren op de Maashorst School, is voor de regio Maashorstgemeenten. De school groeit gestaag, van vier kinderen in september tot negen leerlingen in maart. De leerlingen komen uit diverse dorpen in de Maashorstgemeenten: Uden, Zeeland, Schaijk, Nistelrode en Ravenstein. Kijk voor meer informatie op de website www.maashorstschool.nl of volg de school op Facebook.

Meer berichten