Logo kliknieuws.nl/uden
Foto: Google Maps

Meesters en juffen achter de bar bij Meneer Prinssen

  •   keer gelezen   Onderwijs

UDEN | Voor één avond zullen de juffen en meesters van OBS De Cirkel uit Uden op donderdag 21 maart Café Meneer Prinssen overnemen om de klant als volleerde tappers en obers te kunnen bedienen van een drankje en een hapje.

Het is inmiddels een traditie dat elke derde donderdag van de maand een vereniging, maatschappelijke organisatie, goed doel of burgerinitiatief Café Meneer Prinssen voor één avond overneemt. Een deel van de opbrengst die avond zal door Meneer Prinssen worden geschonken aan deze partij. Op donderdag 21 maart van 20.00 uur tot 0.00 uur is het dus de beurt aan OBS De Cirkel. Zij organiseren deze avond in samenwerking met Art Attack die de avond zal opluisteren met een optreden en kunstwerk. Door het kopen van loten maak je ook nog kans om het gemaakte werk te winnen.

De avond is meteen een aftrap naar de start van een reeks festiviteiten. Want 1 april bestaat OBS De Cirkel 25 jaar en dat wil de school vieren tijdens een unieke en ludieke jubileumweek van 1 tot en met 5 april. Het doel wat de school aan deze avond heeft gekoppeld is geld op te halen voor een complete metamorfose en her-inrichting van het schoolplein. Dit in het teken van 25 jaar OBS De Cirkel. Ook vindt de school het erg belangrijk om eens informeel in een ontspannen omgeving gezellig samen te zijn met iedereen die zich op welke manier dan ook verbonden voelt met de school: ouders, opa's en oma's, familie en vrienden van zowel de kinderen als het schoolteam buurtbewoners, collega's van andere scholen, leveranciers, gemeente enzovoorts, iedereen is welkom.

Meer berichten