Stichting Schoolsport Uden wint volleybaltoernooi voor leraren

  •   keer gelezen   Onderwijs

UDEN | Stichting Schoolsport Uden hield afgelopen zaterdagavond in sporthal de Stigt weer het jaarlijkse schoolvolleybaltoernooi voor leerkrachten van Udense scholen. De stichting zelf ging er met de winst vandoor.

Het toernooi wordt ieder jaar aan de leerkrachten aangeboden als compliment en bedankje voor alle medewerking die de leerkrachten geven bij alle sportaangelegenheden op school. Dit voor met name de hulp bij het schoolvoetbaltoernooi, de wandelvierdaagse, de schoololympiade en alle inzet die ze geven bij de sportgymlessen op school.

Het werd zoals altijd weer een sportief en gezellig toernooi. Dit jaar waren vijftien teams aangemeld, een nieuw record en zeker een teken dat het toernooi leeft bij de scholen. Het team van Stichting Schoolsport Uden zelf had een nipte overwinning op de sterke concurrent Mulderke, en gaf daarna de eerste plaats in hun poule niet meer af. De spanning bleef er tot op het laatste moment wel goed in.  De finale ging uiteindelijk tussen het team van de Stichting Schoolsport tegen de winnaar van de andere poule: het team van 'GUUS beweegt je'. Jammer genoeg was er van een echte finale weinig sprake, omdat het Schoolsportteam meteen vanaf het begin doorstoomde richting overwinning. Helaas kon GUUS niet veel tegenstand bieden, waardoor de titel al vrij snel richting Schoolsport ging. Een terechte kampioen met acht overwinningen. Het team van de Tandem mocht de sportiviteitsprijs in ontvangst nemen: een dagje spel-en sportactiviteiten begeleid door de Udense sportbuurtcoaches.

Meer berichten