Juul en Nathalie hopen op veel donaties.
Juul en Nathalie hopen op veel donaties.

Juul en Nathalie namens Udens College naar Ethiopië

  •   keer gelezen   Onderwijs

UDEN | Juul van Rooij (vwo 4) en Nathalie Schulten (havo 4) van het Udens College zijn op donderdag 20 februari namens hun school naar Ethiopië gereisd. Ze gaan naar een school in Jimma om te helpen het onderwijs te verbeteren.

"In Ethiopië worden we gekoppeld aan een leerling en hiermee gaan we in gesprek over onder andere 'life skills'", vertellen de dames voorafgaand aan hun reis. "Dit zijn onderwerpen zoals gezondheid en seksualiteit, en vaardigheden zoals het geven van je mening, voor jezelf opkomen, leren discussiëren en het kennen van je eigen mogelijkheden en grenzen. Tijdens onze reis worden er dagelijks verslagen van onze ervaringen geplaatst op udenscollege2020.inactievooredukans.nl en de Instagrampagina van Edukans."

Doneren
Om het onderwijs in Ethiopië te kunnen verbeteren, is natuurlijk geld nodig. "Wij zouden het heel fijn vinden als je een donatie zou willen achterlaten. Dit zou ons en Edukans erg helpen. Je kan dit ook doen op onze actiesite: udenscollege2020.inactievooredukans.nl. Door te klikken op 'Steun Udens' kun je een donatie achterlaten. De donateurs ontvangen een mailtje als er een update geplaatst wordt. Zo kun je ons volgen op onze bijzondere reis. Ook kun je je aanmelden voor updates via 'Actie volgen'."

Meer berichten