Het Udens College organiseert ieder jaar diverse kennismakingsactiviteiten.
Het Udens College organiseert ieder jaar diverse kennismakingsactiviteiten. Foto: Jules van Iperen

Proeven aan onderwijs Udens College voor groep 8-leerling

Onderwijs 619 keer gelezen

UDEN | Groep 8-leerlingen en hun ouders kunnen in november proeven aan het onderwijs op het Udens College. Zij kunnen kennis maken met de sector havo/vwo, vmbo en Waldorf Uden. 

Leerlingen van groep 8 en hun ouders staan voor een belangrijke keuze: ‘naar welke school ga ik na de basisschool? Welke school past bij mij? Het Udens College organiseert ieder jaar diverse kennismakingsactiviteiten. “Dit jaar wel in een ander jasje, omdat de gezondheid van iedereen voorop staat. We doen ons best om iedereen te kunnen laten ervaren of het Udens College bij hen past”, vertelt Ad van Kemenade, directeur-bestuurder van de school.

Aanmelden
Er zijn activiteiten van het vmbo, havo/vwo en Waldorf Uden voor leerlingen en online bijeenkomsten voor ouders. Op de website kunnen zij zich hiervoor aanmelden en vinden ze de laatste informatie: www.udenscollege.nl/groep8. Waldorf Uden is de nieuwe vrijeschoolstroom van het Udens College die vanaf september 2021 start. Het is een middelbare vrijeschool voor vmbo-T, havo & vwo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant