Eerste editie CAMPUS TALK met Dirk van Meer

  •   keer gelezen   Onderwijs

UDEN | In ’t Handelshuys in Uden vindt op maandag 18 oktober de eerste editie van Campus Talk plaats. Dit wordt georganiseerd vanuit Campus Uden.

Campus Uden biedt een plek voor ontmoeting en ontwikkeling. Samen met én voor de jongeren. We creëren samen met de jongeren een ecosysteem vol verbinding, met ondernemers in de regio, het onderwijs en andere betrokken organisaties. Met CAMPUS TALK wordt jong talent een podium geboden: voor hun verhaal, hun visie, hun wereld. Om te delen, van te leren en zo samen kansen te pakken.

De eerste editie
Dirk van de Meer trapt de eerste editie maandag af. Dirk is een 22-jarige Udenaar, naar eigen zeggen geboren met een goed stel hersenen. In het leven kansen gekregen én benut om zich te ontwikkelen. Anno 2021 is Dirk CEO van Team Core en lid van het studentenkabinet als minister van Innovatie. Hij heeft een visie, een verhaal en ziet de te vormen nieuwe gemeente als kans voor meer jongerenparticipatie en nieuwe verbindingen met Brainport Eindhoven. Misschien voor Uden en omgeving wel dé kans om echt onderdeel te worden deze wereldwijde innovatiehotspot. De presentatie is in handen van de Udense student Giel Smits. Campus Uden heeft naast diverse betrokkenen ook alle politieke partijen richting de nieuw te vormen gemeente uitgenodigd, voor het verhaal van Dirk en voor het gesprek. Campus Talk begint om 19.30 uur. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail naar cu@campusuden.nl.

Meer berichten