Foto:

Campus Uden ontvangt 30.000 van Oranje Fonds

  •   keer gelezen   Onderwijs

UDEN | Het Oranje Fonds draagt 30.000 euro bij aan de ontwikkeling van Campus Uden, een professionele ontmoetings- en werkplek met en voor jongeren in de leeftijd van ongeveer 17 t/m 27 jaar.

Campus Uden is gevestigd in ‘t Handelshuys. Daar is plek voor jongeren om elkaar te ontmoeten en van en met elkaar te leren. Waar jongeren zich verder ontwikkelen in een professionele omgeving, zijn wie ze zijn en de vragen kunnen stellen die ze willen stellen. En samen bouwen ze vanuit hun eigen behoeftes aan hun eigen Campus. Nu dus ook met steun vanuit het Oranje Fonds.

Oranje Fonds
Deze stichting bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt de stichting zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. Precies wat Campus doet voor alle jongeren in Uden en in de nieuwe gemeente Maashorst. Met de steun van het Oranje Fonds kan Campus Uden verder bouwen aan de fysieke locatie en nog meer kansen creëren voor jongeren. Het Oranje Fonds kan de steun bieden dankzij onder andere de Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Meer berichten