Het gaat op deze dag vooral om kijken, kennismaken en sfeer proeven.
Het gaat op deze dag vooral om kijken, kennismaken en sfeer proeven.

Udens College organiseert 7th Wednesday voor groep 7

  •   keer gelezen   Onderwijs

UDEN | De open dag kon in januari helaas niet door gaan; daarom organiseert het Udens College op woensdag 29 juni 7th Wednesday. Alle leerlingen van groep 7 zijn samen met hun ouder(s) welkom bij vmbo, havo/vwo en Waldorf Uden.

Deze groep leerlingen is waarschijnlijk nog nooit binnen geweest bij de middelbare school in Uden. Daarom draait het op deze dag vooral om kijken, kennismaken en sfeer proeven. Er zijn diverse areas zoals bij een festival waar van alles te ontdekken is: zoals de experience, design en move area. Ook kunnen leerlingen al kennis maken met de brugklascoaches. Ouders en leerlingen kunnen via een rondleiding de school beleven of zelf door het gebouw wandelen.

Aanmelden
Leerlingen en ouders kunnen een kijkje nemen bij het vmbo aan het Kleinveld en bij het havo/vwo en Waldorf Uden op de President Kennedylaan. De middag is ingedeeld in 3 tijdblokken zodat de bezoeken gespreid zijn en iedereen alles goed kan ervaren. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de nieuwe website van de school: www.udenscollege.nl.

Meer berichten