Udense leerkrachten smashen raak

  •   keer gelezen   Onderwijs
VOLKEL - Voor de vijfde keer vond zaterdag het volleybaltoernooi voor leraren plaats. Liefst elf basisscholen, verdeeld over negen teams, waren tijdens dit lustrum van de partij. Dit toernooi wordt door de Stichting Schoolsport Uden gehouden om de basisscholen te bedanken voor de samenwerking bij de overige activiteiten die de stichting organiseert. Deze activiteiten zijn de schoolvoetbaltoernooien, schoololympiade, avondvierdaagse en het project de sportieve school.

[image=84703]

Sporthal de Wervel in Volkel was goed gevuld met publiek en zij zagen een aantal leuke en spannende wedstrijden. De sfeer en gezelligheid is bij dit toernooi het allerbelangrijkste en dat was dit jaar ook weer zeker het geval. Zes scholen, de stichting schoolsport zelf en twee combinatieteams hadden zich ingeschreven voor deze avond. Deze combinatiescholen konden met hun eigen school geen volledig team op de been krijgen, maar door samen met een andere school een team te vormen, kunnen zij ook meedoen. Dit is voor de scholen die dit jaar niet mee hebben gedaan ook een mogelijkheid. Zij kunnen een school zoeken waarmee zij willen gaan samenwerken. Want voor het zesde toernooi in het volgende schooljaar hoopt de stichting alle basisscholen uit de gemeente Uden als deelnemer te hebben.
De combinatieteams deden het ook heel erg goed samen. De finale ging namelijk tussen beide combinatieteams. De Paulus/Vlonder combinatie en de Cirkel/Leeuwerik maakten er een spannende wedstrijd van. Na twee sets bleek dat dit jaar de Paulus/Vlonder combinatie het beste team was en mag zich voor een jaar 'lerarenvolleybalkampioen van de gemeente Uden' noemen. De organisatie van het toernooi is zeer tevreden met deze avond. Geen blessures, prima sfeer en na de prijsuitreiking nog een gezellige afsluiting. Het bleef nog lang gezellig in de kantine, waar onder het genot van een hapje en een drankje de verschillende scholen alvast plannen maakten voor de zesde versie van het lerarenvolleybaltoernooi.

De volledige uitslag:
1 Paulus/Vlonder combinatie
2 Cirkel/Leeuwerik combinatie
3 Vlieger
4 Mulderke
5 Tandem
6 Jan Bluyssen
6 Jozef
6 Marimba
6 Stichting Schoolsport Uden
Meer berichten