ART= TECH dozen uitgereikt

  •   keer gelezen   Onderwijs
ODILIAPEEL - Op basisschool Den Dijk is woensdagochtend de Art= Tech box uitgereikt door Marianne Metselaar, techniekcoördinator van het SKOGU en Anita Peeters van de bibliotheek Odiliapeel. De inhoud van de doos bestaat uit inspirerend materiaal voor een werkstuk.

[image=111394]

Elk jaar wordt er in het kader van ThemaTech voor de groepen 8 een techniekwedstrijd en techniekmiddag in de bibliotheek georganiseerd. Dit jaar is gekozen voor het thema kunst (art) en techniek. Kunstenaars zijn vaak de ontdekkers en ontwikkelaars van nieuwe technieken. Vandaar de naam ART=Tech; het samensmelten van kunst en techniek.
Het evenement is dit jaar uitgebreid met de gemeenten Oss en Schijndel. De organisatie is in handen van Techniek =Troef. Elke woensdagmiddag in de maand november is er een techniekmiddag voor basisscholen in de plaatselijke bibliotheken.
Alle dozen zijn naar de scholen en er is ruimschoots de tijd om een werkstuk te maken vóór 18 november wanneer de Techniekmiddag in Uden plaats vindt. Zoals elk jaar zijn er gave techniekprijzen te winnen voor de school.
Meer berichten