Extra avondopenstelling Volksuniversiteit Oss.
Extra avondopenstelling Volksuniversiteit Oss.

Voorjaarsprogramma van de Volksuniversiteit Oss bekend

  •   keer gelezen   Onderwijs

OSS | Het nieuwe voorjaarsprogramma van Volksuniversiteit Oss en locatie Uden is deze week verschenen. Hierin staat een uitgebreid aanbod van taalcursussen. Om ook buiten kantooruren beschikbaar te zijn voor eventuele vragen van taalcursisten, organiseert Volksuniversiteit Oss een tweetal extra avondopenstellingen van 19.00 tot 21.00 uur.

Op deze inloopavonden zijn diverse taaldocenten aanwezig om specifieke vragen van cursisten over de cursus en het niveau te beantwoorden. Ook is het mogelijk het lesmateriaal te bekijken en indien gewenst een kleine taaltest te maken. Zo kan samen met de cursist een cursus gevonden worden die aansluit bij het niveau. Uiteraard is het mogelijk om direct in te schrijven.
Op woensdag 13 januari van 19.00 uur tot 21.00 uur vindt de inloopavond plaats in het Eigen Herd in Uden. Docenten Italiaans, Engels, Frans, Spaans, Duits en NT2 (Nederlands voor anderstaligen) zijn dan aanwezig. Maandag 18 januari van 19.00 uur tot 21.00 uur is het gebouw van Volksuniversiteit Oss geopend. Dan zijn docenten Frans, Spaans, Engels Duits, NT2, Italiaans en Russisch aanwezig.

Volksuniversiteit
Met achttien verschillende vreemde talen in het aanbod is de Volksuniversiteit Oss de grootste aanbieder van taalcursussen in de regio. Naast de wat meer gangbare talen zoals Engels, Spaans, Italiaans, Duits en Frans kunnen geïnteresseerden ook deelnemen aan cursussen Pools, Hongaars, Arabisch, Chinees en Latijn. Voor meer informatie kijk op www.volksuniversiteitoss.nl.

Meer berichten