Fenne in finale van Junior Dance

  •   keer gelezen   Opmerkelijk
BOEKEL - Fenne Manders uit Boekel is doorgedrongen tot de finale van tv-danswedstrijd Junior Dance van omroep Avrotros. De show wordt zaterdag 18 april om 19.00 uur live uitgezonden op NPO 3. De uitslag wordt voor 1/3 bepaald door de vakjury, 1/3 door de kinderjury en 1/3 door de publieksjury. De kijkers kunnen stemmen.

[image=302290]

Fenne (14 jaar) is zich al maanden aan het voorbereiden voor deze grote dag. Ze wordt getraind in de stijl modern door Anna-Alicia Skilias, bekend van haar deelname aan So you think you can Dance waar ze in 2011 tweede werd. Anna-Alicia is ook bekend van de Ultimate Dance Battle waar haar team 1e werd. En ze werd tweede bij Expeditie Robinson.
Fenne danst meerdere dansstijlen zoals ook Hiphop en klassiek. Tijdens de auditie ronde stond ze in een Hiphop battle tegenover jurylid Shaker. Fenne danstte ook al twee keer bij Everybody Dance Now en bij het tv programma So you think you can Dance the Next Generation.
Zo’n 60 supporters gaan zaterdag mee naar Aalsmeer op Fenne aan te moedigen en te steunen. De kijkers bepalen mede wie zich de winnaar van Junior Dance 2015 mag noemen.
Zaterdag danst Fenne ook nog met haar rode team Anna-Alicia de groeps choreografie.

Dit is de link van haar optreden van afgelopen zaterdag, waar zij de maximaal haalbare punten van 3 x 12 scoorde. http://web.avrotros.nl/juniordance/Player/jd15_2ehalvefinale_fenne
Meer berichten