Afbeelding

‘Ik doe bestellingen aan het universum’

Opmerkelijk 392 keer gelezen
UDEN – ‘Momenten van Verwondering’ heet het boek dat Erik Verkuijlen schreef. “Het is een waargebeurde verhalenbundel waarmee ik de wet van de aantrekkingskracht in het leven wil integreren. De gedachte die je hebt, is een bepaalde energievorm, die zend je uit en dan wordt het zoals je gedacht had.”

“De hoofdlijn is dat je het onbewuste toeval kunt ombuigen zodat je bewust je eigen leven kunt creëren zoals je zelf wilt”, vertelt Erik Verkuijlen (33) die in zijn boek tal van voorbeelden heeft van ‘de kosmische wet van de aantrekkingskracht in het dagelijkse leven’: “Als vrachtwagenchauffeur doe ik bestellingen, letterlijk aan het universum. Ik spreek uit: ‘zo laat ben ik terug’ en dan ben ik op de minuut ook terug, ondanks dat er file is.”
De wens een loterij te winnen gaat echter niet lukken. “Dat is in het groot, maar je moet in het klein beginnen. Bijvoorbeeld een parkeerplaats bestellen ‘daar en daar’ en dan is die plek gewoon vrij als je daar komt.”
Het is niet iemand die zorgt dat gedachten uitkomen, meent Erik. “Je vraagt het aan de ether, je hogere zelf, het universum, ... Er is een bepaalde energie die dat dan regelt. Het gaat erom dat iedereen een klein deeltje van God is en dat God alles creëert. Als klein deeltje kunnen wij ook meecreëren. Daar kun je mee oefenen, daar kun je mee spelen.”
Zijn boek ziet Erik Verkuijlen als een soort handleiding. “Mijn boek is eigenlijk gereedschap tot bewustwording. Er staan tal van voorbeelden in. Dat je aan het universum kunt vragen of die file is opgelost als je er aan komt. Maar woorden als ‘niet’ of ‘geen’ werken niet. Ik weet niet wie het regelt, maar die woorden werken averechts!"

[image=194202]

Engelen
Hij volgde een landbouwopleiding en drie dagen in de week zit Erik Verkuijlen als vrachtwagenchauffeur op de weg. Hij staat met beide benen op de grond, drinkt graag een pilsje net als iedereen, maar heeft ook een gave meegekregen. “Het is mogelijk om tussen deze werkelijkheid door te kijken. Er zijn dimensies waarin je contact kunt krijgen met engelen en dat staat ook in mijn boek. Engelen bestaan echt en je kunt er mee communiceren. Het is mijn taak om hun boodschap in de wereld te brengen. Dat doe ik sinds mei ook in een eigen praktijk. Kinderen die ‘s nachts niet kunnen doorslapen, kan ik helpen. Ze zien ‘spoken’ of ‘monsters’, maar in feite zijn het gewoon engelen of overleden mensen. Ik ga naar die mensen toe. Ik voel het huis energetisch, ik voel zielen die via een kind vragen naar het licht te mogen gaan. Ik kan ze naar het licht brengen op één of ander manier en dan vallen ze het kind niet meer lastig.”

Meer weten, kijk op www.lichtportaal.nl. ‘Momenten van Verwondering’ is te koop bij Boekhandel Bert van der Heijden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant