Logo kliknieuws.nl/uden
Een fragment uit de beelden die de politie vrij gaf.
Een fragment uit de beelden die de politie vrij gaf. (Foto: Bureau Brabant)

Wildplassers mishandelen jongen in Udense McDrive, politie geeft beelden vrij

  •   5827 keer gelezen   Politie

UDEN | De politie is op zoek naar mannen die op 27 september 2019 een jongen mishandelden bij de McDrive (McDonald's) in Uden.

Toen drie jongens op 27 september rond middernacht met de auto de McDrive aan de Voskestraat inreden, zagen ze wat mannen wildplassen. Op dat moment waren ze met elkaar aan het lachen en maakten een filmpje van zichzelf. Hierop kwamen de wildplassers op de auto af en vroegen waarom ze hen aan het filmen waren. Toen ze zeiden dat ze hen niet hadden gefilmd, sloeg de sfeer om. De twee mannen sloegen meerdere malen in op de bijrijder. Ook vernielden zij het portier van de auto. Toen de jongens wegreden, werden zij aan het einde van de McDrive ook nog eens  opgewacht door een groep van 10 à 15 personen. Zij trapten tegen de auto toen ze langsreden.

Beelden
De politie geeft nu (onherkenbare) beelden vrij van de daders om ze zo de kans te geven zich te melden. "Zo niet dan zullen we ze binnenkort herkenbaar tonen in Bureau Brabant", laat ze weten. In de McDrive stonden op het moment van de mishandeling meerdere auto's. De politie is op zoek naar mensen die meer over deze mannen kunnen vertellen.

Daders
De mannen die de bijrijder mishandelden en het portier vernielden kunnen als volgt worden omschreven: dader 1 is ongeveer 26 of 27 jaar oud, heeft een blanke huidskleur, zwarte lange baard en kort zwart haar. Hij is ongeveer 1.90 à 1.95 meter lang en heeft een fors/breed postuur. Hij droeg een donkerblauwe jas en spijkerbroek. Dader 2 heeft ook een blanke huidskleur, is zo'n 1.80 meter lang en heeft een normaal postuur. Hieronder zijn de beelden te zien.

Meer berichten