Rob Steemers.
Rob Steemers.

Bourgondiër Rob Steemers komt in gemeenteraad Landerd

  •   keer gelezen   Politiek

SCHAIJK | Vereniging Herindelen Landerd (VHL) draagt makelaar Rob Steemers (56) voor als nieuw gemeenteraadslid. Steemers volgt op donderdag 3 november raadslid Jolwin Dobbelsteen op, die verhuisd is naar Uden. Steemers levenshouding is: "Het (bijna) onmogelijke proberen mogelijk te maken." Samen met de drie andere raadsleden van VHL gaat hij dan ook vol inzetten op de vorming van de Maashorstgemeente.

Rob Steemers is geboren in Nijmegen en woont sinds 1996 in Schaijk. Hij heeft van 1985 tot 2003 gewerkt als lijstenmaker in Nijmegen en Oss. Sinds 2004 is hij makelaar en financieelbegeleider bij relatiebeëindigingen en nalatenschappen. Steemers is een levensgenieter die van architectuur, de Franse en Italiaanse keuken, kunst, muziek en een goed glas wijn houdt. Hij heeft een brede politieke interesse. Hij ziet het als een uitdaging om deze interesse in de lokale politiek verder uit te diepen.

Rob Steemers is een echte gentelman en daarmee een waardevolle aanvulling in de gemeenteraad van Landerd. Bovendien krijgt de fractie van VHL met Steemers meer levenservaring in de gemeenteraad.

Meer berichten